Přejít k hlavnímu obsahu

Zelňačka, lék na koronavirus?

Zima je v plném proudu. Každý z nás pociťuje odliv energie a nedostatek pro naše tělo tolik potřebných vitamínů.
Již naší dědečkové a babičky znali blahodárné účinky kysaného zelí.
Kysané zelí vydrží ve vhodné čisté nádobě bez přístupu vzduchu ve stejné kvalitě a se zachováním všech vitamínů dlouho.
Vykvašené zelí by mělo byt uchováno vždy v čisté nádobě a mělo být pod hladinou aby nemělo přístupu ke vzduchu, jinak hrozí, že zelí začne plesnivět a kazit se.

Jak na zdravý a levný jídelníček

Mnoho lidí je toho názoru, že zdravý jídelníček je finančně náročný, zdravé potraviny jsou předražené a může to být také důvod, proč nezačít s dietou a zdravým životním stylem. Zdravá strava může být levná, dokonce levnější než nezdravé potraviny, je důležité chytře vybírat zdravé a levné potraviny, které pokryjí všechny tři makroživiny. V dnešním článku se dozvíte o tipech na levné potraviny a suroviny, které lze do zdravého životního stylu zařadit.

 

Zázrak jménem levandule

Levanduli každý zná, je to rostlinka ze Středomoří a stala se velmi oblíbenou především pro svou typickou vůni. Je ozdobou pro dekorativní mísy a pomáhá také v boji proti molům. Málokdo však zná veškeré zdravotní benefity, kterými levandule disponuje a které můžete z této bylinky získat. O jaké léčivé účinky jde a jak je získat? Na odpověď se podíváme v tomto článku.

 

Zdravotní benefity levandule

Jak ušetřit na jídle

Výdaje na stravování pro většinu z nás tvoří poměrně významnou část rozpočtu. Přestože šetřit na jídle nemusí být ze zdravotního hlediska vždy dobrým přístupem, v obecné rovině existuje několik zásad, které mohou snížit náklady i při zachování slušné kvality potravin. Některé z nich si rozebereme v následujícím článku.

Štítky

Odebírat Vaření jako RSS
x

Hledáme redaktory

Staňte se redaktorem Lifestyle magazínu.

Napište článek s tématem lifestyle. Články by měly být srozumitelné, věcné a názorné. Pište o tom čemu rozumíte, k čemu máte vztah, co vás baví. Za publikované články získáte finanční odměnu.

Článek musí být Vaší tvorby a nikde jinde nepublikovaný. Možná je také dlouhodobá spolupráce jako stálý redaktor.

Náměty a své články pište na [email protected]

Stránky provozuje:

SAIT CZ spol. s r.o.

IČO: 43962271 (ares)

Jsme platci DPH, DIC:CZ43962271